Flickors Utbildning i Baidoa – Sydväst Somalia

1639 0

Förstudie Rapport om Flickors utbildning i Baidoa 2-4 februari 2016.

Sydvästsomaliska Riksförbundet med support av Syd Forum  i Sverige genomfört en förstudie workshop för att se  till och hitta vilka problems som hinder flickors utbildning i Baidoa , Sydvästra Somalia.  Olika aktörer deltog i mötet  som ingick utbildningsmyndigheten i SWIS, Baidoa distrikt, några pedagoger från olika skolor, kvinnor organisationer och deltagare från olika organisationer i Baidoa.

Förstudie diskussionen hölls mellan 2-4 februari 2016 och det var en jätte intressant  att alla deltagarna oerhört bidrog mötet och delades ut på olika data or information om utbildning i Baidoa distrikt och i regionen.  Vi fick också många orsakerna  som är bakom låga skoltillgång för flickorna och de relevanta informationer som är viktiga för att förbättra flickors utbildning in Baidoa och manga delar av Southwest Somalia.

Om du behöver mer information eller intreserar om flickors utbildning i Southwest Somalia, kan du kontakt oss följande address.

Abdulkadir Abukar Sheikh

Sydvästsomaliska Riksförbundet i Sverige

Slottsgatan 13A 70361, Örebro. E.post: sydvast.somaliska@outlook.com                                                             Webbsidan: www.sydvastsomaliska.org

Mars  2016.

CIMG1711

CIMG1739

 

CIMG1834

CIMG1843

 

CIMG1840

CIMG1841

 

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *